Despre noi

De aproape 20 de ani, întreaga activitate a organizației noastre se concentrează asupra dezvoltării mediului academic, a tinerilor, a studenților și profesorilor din România.

Misiunea noastră este să le oferim tinerilor o legitimație recunoscută oriunde în lume, precum și cât mai multe și mai variate beneficii și discounturi naționale și internaționale la tot ce este important pentru ei: intrări la obiective turistice în toată lumea, transport, cazări, cărți, bilete teatru, servicii, mâncare etc.
Suntem unicii dezvoltatori în România ai primelor două cele mai importante proiecte cu legitimații pentru tineri: ISIC și European Youth Card.

Ambele proiecte se bucură de recunoaștere globală și sunt dezvoltate în parteneriat cu instituții prestigioase precum UNESCO, Consiliul Europei și Uniunea Europeană.

În România există o comunitate de peste 240.000 de posesori ai legitimațiilor noastre.

Prin intermediul canalelor noastre de comunicare, atât celor online, cât și celor cu prezență în campusuri universitare,  suntem în permanent dialog cu tinerii la nivel național, cu scopul de a înțelege nevoile reale ale acestora și de a le oferi soluții la aceste nevoi.

Proiectul ISIC în România

Proiectul ISIC la nivel global

Proiectul European Youth Card în România

Proiectul European Youth Card în Europa

Contact

Solicitați o întâlnire în cadrul căreia să identificăm cum putem să oferim support instituției dvs:

Str. Domița Anastasia nr. 10
et. 3, ap. 5, sector 5 București

+40 722 428 045